joi, 22 februarie 2018

Oportunităţi de finanţare a proiectelor privind schimbările climatice

Oportunităţi de finanţare a proiectelor privind schimbările climatice

#Obiectiv 13 #ActiuneaAsupraClimei

"Momentum for Change" vrea să prezinte soluții de transformare privind schimbările climatice. Dacă conduceți un proiect bazat pe rezultate, care se adresează cu succes schimbărilor climatice, vrem să auzim de la dvs.! Aplicați aici cu proiectul dvs.!  Trimiteți-vă activitatea!

Cererile sunt acceptate între 22 februarie și 30 aprilie 2018. Secretariatul Organizației Națiunilor Unite pentru Schimbări Climatice, în parteneriat cu Momentum for Change luminează cele mai inovatoare, scalabile și replicabile exemple despre ceea ce fac oamenii din întreaga lume pentru a aborda schimbările climatice.

Cine poate aplica?

Organizații, comunități, orașe, întreprinderi, guverne și alte organizații care iau măsuri concrete privind schimbările climatice pot aplica pentru ca proiectele lor să fie recunoscute ca activitate a farurilor din 2018.

De ce ar trebui să aplicați?

Dacă proiectul dvs. va fi selectat ca o activitate câștigătoare, veți beneficia de o gamă largă de beneficii, inclusiv participarea deplină la Conferința ONU privind Schimbările Climatice din 2018 din Katowice, Polonia; accesul la factorii de decizie și potențiali finanțatori în timpul conferinței; recunoașterea publică de către secretariatul ONU pentru schimbările climatice; sprijin pentru relații publice și formare în domeniul mass-media; materiale de marketing, inclusiv videoclipuri promoționale, o pagină dedicată despre proiectul dvs. pe site-ul nostru și o fotografie profesională.

Aflați mai multe la linkul următor https://momentum.unfccc.int/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu