sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Programul Internațional de Advocacy (IAP) - octombrie 2017, actualizare

Programul Internațional de Advocacy (IAP) - octombrie 2017, actualizare

Programul Internațional de Advocacy (IAP) - este un program de consolidare a capacităților, dezvoltat de IFLA, menit să promoveze și să sprijine rolul pe care bibliotecile îl pot juca în planificarea și implementarea Agendei Organizației Națiunilor Unite 2030 și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Programe IAP, IFLA - october 2017


Astfel că, pentru a marca un an de la lansarea Programului Internațional de Advocacy (IAP), IFLA publică o nouă actualizare a programului IAP - octombrie 2017, arătând modul în care comunitatea bibliotecilor din întreaga lume continuă să pledeze includerea bibliotecilor în Planurile Naționale de Dezvoltare.
Participanți din peste 75 de țări desfășoară activități de advocacy, sensibilizare și promovare pentru a arăta rolul important pe care îl joacă bibliotecile în dezvoltare și pentru a asigura că bibliotecile sunt incluse în procesul de planificare și implementare a Agendei Organizației Națiunilor Unite 2030.
În plus față de participanții IAP, alte țări s-au alăturat proactiv, de asemenea, demonstrând interesul crescând al comunității bibliotecilor de a face această campanie și mai puternică!
Actualizarea Programul Internațional de Advocacy (IAP), octombrie 2017 prezintă activitățile și planurile desfășurate în perioada mai 2017 și sfârșitul lunii octombrie 2017. Documentul este structurat în funcție de cele patru regiuni (Africa, Asia și Oceania, Europa și America Latină și Caraibe) unde au avut loc cele șase ateliere regionale IFLA IAP. Lista țărilor care fac obiectul acestei actualizări poate fi găsită în cuprinsul documentului.
Două ediții anterioare ale acestei Actualizări IAP au fost publicate în lunile februarie și mai cu activitățile desfășurate de participanți din noiembrie 2016 până în mai 2017.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu