joi, 10 mai 2018

Proiectul de educație TwentyTu

Proiectul de educație TwentyTu

 Circa 80.000 de elevi și peste 2.200 de profesori vor deveni beneficiarii proiectului de educație TwentyTu.


TwentyTu este un proiect non-profit lansat de Tekwill, prin care vom oferi educație în profesiile viitorului pentru fiecare al 4-lea elev din Moldova, adică 80 000 de copii și tineri. Misiunea TwentyTu este să pună în valoare capitalul uman al Republicii Moldova și să crească pe termen lung o generație de oameni care să creeze, acasă în Moldova, produse și servicii care să răspundă provocărilor sociale naționale și globale.

Cursuri gratuite pentru fiecare al 4-lea elev din țară. Venim cu o gamă de 10+ cursuri extra-curriculare pentru copii (7-13 ani)și adolescenți (14-19 ani). Cursurile vor fi livrate atât online, cât și offline.Vom lucra cu instituțiile de stat, directorii, profesorii și bibliotecile din țară pentru a încuraja în special copii din zonele rurale, copii din familii social-vulnerabile să se înscrie la cursuri. Vom asigura balanța de gen a beneficiarilor.


TwentyTu se va desfășura până în anul 2022 și are ca misiune să pună în valoare capitalul uman al țării și să educe o generație cu abilități practice solicitate pe piața muncii la nivel național și global. Consultant strategic al TwentyTu: UNDP Moldova (Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu