sâmbătă, 24 februarie 2018

"Youth 4 - Obiectivele globale"

 "Youth 4  - Obiectivele globale"



        "Youth 4 -  Obiectivele globale" sunt o inițiativă AIESEC prin care echipa își propune să mobilizeze tinerii pentru implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă. Inițiativa lor are ca scop educarea tinerilor în legătură cu ODD-urile și oferirea de oportunități practice de voluntariat pentru a-și elibera potențialul, în timp ce este un cetățean activ al lumii. Ei consideră că tinerii trebuie să fie parteneri puternici în realizarea ODD-urilor.

         Proiectul se concentrează pe dezvoltarea abilităților lor de lider și oferind o platformă pentru a acționa în legătură cu problemele cu care sunt pasionați. AIESEC a construit o rețea puternică de tineri pasionați de schimbările pozitive și a mobilizat 74.000 de voluntari internaționali pentru a lucra în proiecte de dezvoltare timp de 6-8 săptămâni. De la crearea inițiativei în 2015, a ajuns la peste 6 milioane de tineri pentru a le educa despre ODD-uri și a angajat 90 000 de tineri lideri în Forumurile Youthspeak pentru a discuta unele dintre cele mai presante probleme din realitatea locală.

"Youth 4 Obiectivele globale" urmăresc să devină o umbrelă pentru toată acțiunea tinerilor în favoarea ODD-urilor. Ambiția lor este să poată implica cât mai mulți tineri în această mișcare. AIESEC colaborează în mod activ cu diferiți parteneri pentru a se lărgi. Pentru 2018, echipa intenționează să ajungă la 10 milioane de tineri prin intermediul campaniilor lor digitale, 100.000 de persoane prin forumurile YouthSpeak și prin activitățile cele mai mari lecții din lume. Cel mai important, ei își mențin accentul pe asigurarea faptului că tinerii vor lua măsuri pentru a afecta ODD-urile prin facilitarea a 50 000 de experiențe de voluntariat în acest an.

AIESEC și-a aliniat programele cu ODD-urile în 2015. În 2018, scopul este de a derula programe pilot, axate pe bunăstare și bunăstare, educație de calitate, egalitate între sexe, muncă decentă și creștere economică și consum responsabil.

http://sdgactioncampaign.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu