duminică, 25 februarie 2018

Festivalul Global de Acțiune pentru Dezvoltare Durabilă

Festivalul Global de Acțiune pentru Dezvoltare Durabilă


Finaliștii primelor acțiuni ale Organizației Națiunilor Unite pentru ODD-uri au fost deja  anunțați, ca recunoaștere a celor mai importante eforturi de a inspira acțiunile privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG). Pentru o listă completă a finaliștilor accesați www.sdgactionawards.org

Organizat de Campania de acțiune Obiective de Dezvoltare Durabila a Organizației Națiunilor Unite, premiile recunosc inițiativele în șapte categorii: mobilizator, incluser, comunicator, vizualizator, inovator, povestitor și conector. Câștigătorii vor fi anunțați la ceremonia de decernare a acțiunilor ODD pe 21 martie în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Global de Acțiune pentru Dezvoltare Durabilă.

Festivalul este Adunarea Anuală a lumii pentru a cataliza acțiunea pentru ODD-uri și se desfășoară în Bonn, Germania, în perioada 21-23 martie 2018.

Premiile recunosc nevoia de a învăța de la factorii de decizie de pe tot globul și să celebreze cele mai importante realizări inovatoare care contribuie la mișcarea de dezvoltare durabilă la nivel mondial.

Prima ediție a Premiilor de acțiune ODD pentru ONU a primit peste 740 de nominalizări din 7 continente și 125 de țări, de la Zambia până la Fiji, de la Benin la Norvegia. Membrii diferitelor sectoare ale societății au concurat, incluzând inițiative ale societății civile și inițiative locale, proiecte din sectorul public și guvern municipal, precum și angajamentele din sectorul privat. Finalistii sunt revizuiti cu atentie de 12 personalitati proeminente din cadrul comunitatii globale ODD.

http://globalfestivalofaction.org/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu