joi, 2 martie 2017

Republica Moldova – 25 de ani în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite

Republica Moldova – 25 de ani în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite

Acum 25 de ani, Republica Moldova devenea membră a Organizației Națiunilor Unite.
De atunci, Organizaţia Naţiunilor Unite sprijină Republica Moldova în atingerea obiectivelor sale de dezvoltare majore şi în îndeplinirea viziunii sale, şi anume cea de a deveni o ţară europeană modernă şi prosperă.

Centrul de Informare ONU a amenajat o mini-expoziţie de carte din colecţia sa reprezentativă, care a fost creată în baza colaborării strânse cu reprezentantii ONU la Chisinau.

 

De asemenea, în spaţiul expoziţional al Bibliotecii Naţionale a Republicii Moldova este expusă expoziţia - eveniment cu genericul „Aniversarea a 25-a de la stabilirea relaţiilor diplomatice între Republica Moldova şi Statele Unite ale Americii”, care a avut loc la 1 martie, 2017. Expoziţie, in cadrul careia sunt prezentate cele mai importante opere ale literaturii americane, printre care sunt şi cele distinse de Premiul Pulitzer şi Premiul Naţional de Literatură a Americii.




În cadrul evenimentului, Ambasadei Statelor Unite ale Americii i-a fost înmânat un testimoniu “25 de ani de parteneriat” din partea Bibliotecii Naţionale a Republicii Moldova.

Aducem multumiri formației The Ambassadors a Forțelor Aeriene SUA, care au incins atmosfera la Biblioteca Nationala a Republicii Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu