sâmbătă, 25 martie 2017

Conferinta in imagini...

Conferinta in imagini...

           Imagini de la Conferința publică cu genericul: “Apă curată și sanitație. Asigurarea disponibilității, managmentului durabil al apei și sanitație pentru toți”cu vernisarea expoziției “Save water”.

          Amintim, că  actiunea  a venit in sprijinul  Agendei  2030, de promovare şi susţinere a celor 17 ODD (Obiective de Dezvoltare Durabila), ceea ce evidențiază importanța apei pentru viaţă, pentru a face lumea în care trăim mai pașnică, mai echitabilă și mai sănătoasă.
          Prin intermediul ODD, se stabileşte o agendă de acţiune ambiţioasă pentru următorii 15 ani în vederea eradicării sărăciei extreme, combaterii inegalităţilor şi a injustiţiei şi protejării planetei până în 2030.








Prezentarile comunicarilor in PowerPoint pot fi accesate la urmatorul link:

  1. https://www.slideshare.net/centrul_onu_bnrm/conferinta-publica-apa-curata-si-sanitatie-din-22032017centrul-de-informare-onu-bnrm 
  2. https://www.slideshare.net/centrul_onu_bnrm/conferina-public-ap-curat-i-sanitaie-asigurarea-disponibilitii-managmentului-durabil-al-apei-i-sanitaie-pentru-toicentrul-informare-onu-din-22032017
Pentru diseminarea și partajarea informațiilor, conferinta publică a fost înregistrată și poate fi privită în reluare la link-urile de mai jos:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu